Binderune: Helse

grafisk design

Framside bok mørk silhuett av sønn og far som peker mot stjernehimmel med tittelen sam besøker sjelenes verden

Å illustrere barnebøker

I 2016 illustrerte jeg boken «Sam besøker sjelenes verden» i samarbeid med forfatter Thomas Liljevold.
Boken er en fantasifortelling som skal bryte isen når foreldre skal ta opp emnet døden med sine barn. Gjennom en sårbar, men positiv historie ønsket vi å gjøre det litt lettere å snakke om. Jeg har selv opplevd å miste min far da jeg var 8 år gammel, og jeg vet derfor en hel del om hva som skjer med handlingsmønsteret og tankene til barn som opplever døden tett på hjertet. 

Barn vil ta i bruk fantasien for alt det er verdt for å håndtere vanskelige situasjoner, derfor er det viktig å prate sammen tidlig og gi barnet en trygg sfære å uttrykke seg i. Og det har vi gjort med denne barneboken. 

 Sam er i sorg etter å ha mistet pappaen sin, og får mulighet til å besøke sjelenes verden. Det er dette denne «snakke sammen» boka handler om. Thomas har skrevet fortellingen og Therese har tegnet de fineste tegningene. Jeg har selv skrevet to bøker om dette temaet, men har selv ingen fasit i bøkene for hva som skjer når vi dør. Flott, Thomas, at du beskriver så fint ei tro så mange har. Takk, Therese, for varsomme og vakre bilder. ~ Eli Rygg

kundeprosjekter

pil
Most Recent Projects
Contact

I am not here right now, but send me a message and I'll be in touch asap.

Not readable? Change text. captcha txt
error: Copyright Artess 2020